"Аваль" посів перше місце у номінації "Банк" рейтингу "Споживчі переваги України-2003" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" посів перше місце у номінації "Банк" рейтингу "Споживчі переваги України-2003"

Фондовий ринок
429
Банк «Аваль» посів перше місце у номінації «Банк» всеукраїнського рейтингу «Споживчі переваги України-2003», що проводився недержавним аналітичним центром «Інститут реформ», повідомляє прес-служба банку з посиланням на офіційне повідомлення центру.
За інформацією аналітичного центру «Інститут реформ», у результаті анонімного опитування 10375 громадян України частка згадувань банку «Аваль» у загальній кількості відповідей становила 30,50 проц.
Друге та третє місця посіли відповідно Приватбанк (28,23 проц.) та Промінвестбанк (5,51 проц.).
Під час дослідження, результати якого презентовано 27 квітня п.р., було опитано респондентів з усіх регіонів України.
Проект «Споживчі переваги України» започатковано у поточному році. Метою проекту є визначення торгових марок, яким українські споживачі надають перевагу, коли купують послуги та продукцію, а також якими джерелами інформації вони при цьому користуються.
«Інститут реформ» — це недержавний аналітичний центр, створений у червні 1997 року і метою якого є сприяння проведенню економічних перетворень в Україні та утвердження цінностей соціальної ринкової економіки i громадянського суспільства. Задля цього центр здійснює дослідження проблем економічного розвитку, громадську експертизу державних рішень, проводить економічну просвітницьку діяльність тощо.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас