Якість газу в регіонах України (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Якість газу в регіонах України (інфографіка)

Фондовий ринок
1277
Транспортування газу газорозподільними мережами та подачу газу до житлових будинків здійснюють компанії з газопостачання (облгази або міськази), які відповідають за якісні показники природного газу, що подається кінцевим споживачам.
У разі сумнівів у якості природного газу споживач має право звернутися до відповідних територіальних органів Департаменту технічного регулювання Мінекономрозвитку для проведення позачергової перевірки якості природного газу.
Якість газу в регіонах України (інфографіка)
ТОВ «Оператор ГТС України» передає до газорозподільних мереж природний газ належної якості, який відповідає чинному стандарту ГОСТ 5542-87.
Якість газу в регіонах України (інфографіка)
При цьому середньозважена нижча теплота згоряння природного газу, що подається споживачам України, становить більше 8200 ккал/м3 (при нормі стандарту 7600 ккал/м3).

Мої Fiнанси:

  • Міністерство соціальної політики України за сприяння Групи Нафтогаз спростило процедуру інформування про зміну постачальника газу для вразливих категорій населення — побутових клієнтів, які отримують субсидії чи пільги.
  • Клієнтам не потрібно особисто відвідувати чи повідомляти Управління соціального захисту населення (УСЗН) про зміну постачальника та щомісячну ціну газу, адже тепер між постачальниками та органами соцзахисту налагоджено обмін даними в електронному форматі.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас