Кращий банк торговельного фінансування України 2021 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращий банк торговельного фінансування України 2021

Особисті фінанси
37
УКРГАЗБАНК здобув перемогу у номінації «Кращий банк торговельного фінансування України 2021» за підсумками 11-го щорічного конкурсу Global Banking & Finance Review Awards.
З моменту свого створення в 2011 році Global Banking & Finance Review Awards відображає інновації, досягнення, стратегію та прогресивні зміни, що відбуваються в світовому фінансовому співтоваристві. Нагорода була заснована для визнання компаній, які виділяються в певних галузях знань, і передового досвіду в фінансовому світі.
Провідну роль в наших досягненнях зіграла підтримка угод торговельного фінансування від ЄБРР та IFC за програмами підтримки торгівлі, а також використання «чистих» лімітів від іноземних банків та контрагентів.
Саме нещодавно УКРГАЗБАНК здійснив визначну – соту угоду для українського бізнесу у рамках ліміту торговельного фінансування від ЄБРР.
Наші високі показники – результат командної роботи усіх підрозділів Банку, нових еко-угод торговельного фінансування для клієнтів, активне просування таких продуктів, як експрес-гарантія без застави, гарантія балансування газу та інші.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас