"Укрбудівці" не отримають права власності на житло від Київміськбуду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрбудівці" не отримають права власності на житло від Київміськбуду

Фондовий ринок
3829
«Київміськбуд» заявляє, що не зможе забезпечити реєстрацію та оформлення прав власності інвесторам-«укрбудівцям» п’яти житлових комплексів.
Про це повідомляється на сайті будівельної компанії.
Йдеться про інвесторів ЖК «Сонячна Рів’єра», ЖК «Пектораль», ЖК «Новомостицький», ЖК «Харківський», ЖК «Гармонія».
Повідомляється, що «Київміськбуд» на прохання «Укрбуду» здійснював реєстрацію та передачу правовстановлюючих документів тим інвесторам «Укрбуду», які мають договори з фінансовою компанією «Житло-капітал» на квартири в будинках, введених в експлуатацію «Київміськбудом». Але більше цього робити не буде.
«У зв’язку з відмовою ТОВ «Фінансова компанія «Житло-капітал» надалі надавати документи за об’єктами інвестування зазначених вище житлових комплексів компанія не зможе забезпечити реєстрацію та оформлення права власності інвесторам «Укрбуду», — йдеться в заяві Київміськбуду.
Однак ті покупці, які купували об’єкти нерухомості після передачі цих колишніх «укрбудівських» об’єктів Київміськбуду, отримають документи без зволікань.
«Всім покупцям за вказаними житловими комплексами, які купували об’єкти нерухомості у ПрАТ «ХК «Київміськбуд», право власності буде зареєстровано своєчасно і в установленому компанією порядку», — обіцяють у Київміськбуді.
Нагадаємо, раніше голова Київміськбуду Ігор Кушнір пояснив причини затримок у здачі «укрбудівських» ЖК.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас