Рада схвалила законопроект про внесення до земкадастру відомостей про держкордон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада схвалила законопроект про внесення до земкадастру відомостей про держкордон

Фондовий ринок
235
Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому законопроект № 3987 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення внесення до Державного земельного кадастру відомостей про державний кордон України».
Відповідне рішення підтримали 294 народні депутати.
Згідно з пояснювальною запискою, ухвалення документа дозволить внести до Державного земельного кадастру відомості про державний кордон України на підставі затверджених документів демаркації (редемаркації, делімітації) державного кордону.
Зазначається, що на сьогоднішній день Україною укладено відповідні міжнародні договори з питань державного кордону з усіма суміжними державами, а саме: з Республікою Польща, Словацькою Республікою, Угорщиною, Румунією, Молдовою, Білоруссю, Російською Федерацією.
«Зазначеними міжнародними договорами України передбачено встановити державний кордон між Україною і відповідною суміжною державою згідно з документами демаркації (редемаркації, делімітації) державного кордону, зокрема, протоколів-описів проходження лінії державного кордону; топографічних карт з графічно нанесеною на них лінією державного кордону; протоколів прикордонних знаків; додатків і доповнень до цих документів», — йдеться в пояснювальній записці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас