DCH Ярославського придбала онлайн-маркетплейс LeBoutique — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DCH Ярославського придбала онлайн-маркетплейс LeBoutique

Фондовий ринок
630
Група DCH бізнесмена Олександра Ярославського стала власником українського онлайн-маркетплейсу LeBoutique.
Про це повідомила пресслужба групи на своєму офіційному сайті.
“Група DCH придбала у приватних інвесторів 100% корпоративних прав онлайн-маркетплейсу LeBoutique, одного з провідних гравців українського онлайн-fashion-рітейлу. DCH планує розвивати платформу LeBoutique з метою закріплення за нею статусу галузевого лідера і створення сучасного і зручного для користувачів українського онлайн-продукту”, – сказано в повідомленні.
LeBoutique – один з найпопулярніших українських онлайнових торгових майданчиків, що спеціалізується на продажу одягу, взуття, сумок і аксесуарів від відомих західних і українських брендів.
DCH бачить в цій угоді можливості для спільного динамічного розвитку інших бізнесів групи Ярославського.
“Інвестиція в LeBoutique є логічним продовженням стратегії DCH, спрямованої на розвиток онлайн-каналів продажів на додаток до наявних офлайн торгових майданчиків”, – повідомляє група.
У компанії також очікують позитивну синергію онлайн-маркетплейсу з банком “Кредит Дніпро” в частині обробки платежів і продуктів споживчого кредитування для клієнтів.
Нагадаємо, DCH володіє також сучасними торгово-розважальними центрами “Караван” в найбільших мегаполісах України – Києві, Харкові та Дніпрі.
Бізнесмен Ярославський входить в ТОП-10 списку Forbes Ukraine. Володіє групою DCH, що об’єднує активи у сфері фінансів, промисловості та гірничо-видобувної індустрії, транспорті, будівництві та девелопменті.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас