Київміськбуд будує одночасно 27 ЖК тільки в Києві, - голова компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київміськбуд будує одночасно 27 ЖК тільки в Києві, - голова компанії

Фондовий ринок
724
Київміськбуд будує в Києві одночасно майже три десятки житлових комплексів. Про це UBR.ua розповів президент цієї найбільшої столичної будівельної компанії Ігор Кушнір.
За його словами, на цьому етапі Київміськбуд веде будівництво 27 житлових комплексів тільки в столиці з площею близько 2,5 млн кв.м нерухомості.
Про успішні показники компанії, вважає її президент, свідчить також загальна площа зданих минулого року об’єктів нерухомості.
“В цілому за підсумком року здали в експлуатацію 360 тис. квадратних метрів нерухомості. Це хороший показник”, – підкреслює Кушнір.
Для порівняння, загальна площа завершеного в першому півріччі 2020 року всіма столичними забудовниками житла становить 405 тис. “квадратів”.
Нагадаємо, на думку голови Київміськбуду, Державна архітектурно-будівельна інспекція відмовляла у введенні в експлуатацію колишніх ЖК “Укрбуду”, які добудовував “Київміськбуд”, з формальних приводів.
При цьому, незважаючи на дуже складний для всього будівельного ринку період, що почався з падіння продажів у квітні минулого року через введений локдаун, керівництву “Київміськбуду” вдалося утримати компанію на стабільному рівні.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас