Приватбанк підвів підсумки програми "Депозитний внесок "Призовий" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк підвів підсумки програми "Депозитний внесок "Призовий"

Фондовий ринок
208
31 січня 2002 року в Донецьку відбулася прес-конференція і розіграш призів за підсумками програми «Депозитний внесок «Призовий». У липні 2001 року Приватбанк запропонував жителям України депозитну програму, учасником якої міг стати будь-який житель України, що розмістив у період з 1 липня по 31 грудня 2001 року свої кошти на депозитному внеску «Призовий». Особливість цієї програми полягає в тому, що її умови дозволили клієнтам не тільки вигідно розмістити свої заощадження, але і брати участь у розіграші призів, серед яких 80 одиниць побутової техніки, 12 телевізорів і головний приз – автомобіль ВАЗ 21093 у сучасній комплектації.
Як повідомив керівник бізнесу «Обслуговування індивідуального клієнта» Приватбанку Юрій Кандауров, на сьогоднішній день Приватбанк пропонує фізичним особам більш 100 сучасних видів фінансових послуг: депозитні програми, послуги по випуску й обслуговуванню пластикових карт, термінові грошові перекази, широкий спектр програм споживчого кредитування, послуги мобільного й електронного банкінгу, оплату комунальних платежів і реалізацію предоплачених послуг. Усі ці послуги затребувані населенням. За станом на 01.01.2002р. Приватбанк обслуговує більш 2 млн. 200 тис. рахунків фізичних осіб, обсяг коштів на рахунках населення досяг 1,4 млрд. грн. Пріоритетним напрямком розвитку Приватбанку є розробка сучасних перспективних технологій, розширення спектра наданих послуг, упровадження нових форм роботи з клієнтами, успішним прикладом яких є внесок «Призовий». За словами Юрія Кандаурова, «акція «Депозитний внесок «Призовий» – це не тільки можливість залучити нових клієнтів. Насамперед, це можливість надати визначену підтримку нашим вкладникам, що вірять банку й активно беруть участь у роботі банку». До речі, той факт, що за підсумками фінансового рейтингу газети «Бізнес» Приватбанк став переможцем у номінації «Банк, у якому ви б розмістили свій депозит», говорить про високий рівень довіри до банку з боку його клієнтів.
Як повідомив начальник керування заощаджень і кредитування громадян Приватбанку Андрій Шульга, програма «Депозитний внесок «Призовий» - це загальносистемна акція банку. Участь у ній приймали більш 900 відділень і філій Приватбанку по всій території України.
За підсумками програми 31 січня в Донецьку відбувся розіграш призів, у якому брали участь більш 5,5 тис. вкладників банку. Для визначення переможців банк використовував спеціальну комп'ютерну програму, що пройшла сертифікацію фахівців компанії RIM-2000. Ця програма дозволяє вибрати переможців серед усіх без винятку учасників акції, і забезпечує 100%-у об'єктивність розіграшу. Крім того, за підведенням підсумків стежила спеціальна комісія, у яку увійшли вкладники банку і ведучі журналісти регіону.
За підсумками розіграшу власниками призів від Приватбанку стали жителі практично всіх регіонів України. А власником головного призу – автомобіля ВАЗ 21093 став вкладник із Дніпропетровська, що оформив внесок у Центральному відділенні банку.
Результати розіграшу призів серед учасників програми «Депозитний внесок «Призовий» будуть опубліковані в газетах «Комсомольська правда» 8 лютого 2002 року.
Довідка.
Приватбанк входить у вісімку найбільших українських системних банків. Зареєстрований і оплачений статутний фонд банку – 186 млн. грн., капітал – 370 млн. грн. За станом на 01.01.2002 р., Приватбанк обслуговує більш 2,2 мільйонів рахунків громадян України, а обсяг коштів, притягнутих від фізичних осіб, складає 1,4 млрд. грн. Балансовий прибуток Приватбанку в 2001 році склав 34,5 млн. грн.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас