Samsung почне поставляти складані дисплеї для смартфонів іншим виробникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung почне поставляти складані дисплеї для смартфонів іншим виробникам

Технології&Авто
329
Компанія Samsung планує запустити поставки складних дисплеїв для смартфонів іншим виробникам.
Про це пише корейське видання ET News.
Журналісти вважають, що таким чином компанія прагне зайняти лідируючі позиції в цьому сегменті ринку.
За даними видання, Samsung планує відвантажити на ринок мільйон складаних дисплеїв до кінця року. Виробництво і доставка компонентів почнеться в третьому кварталі 2021 року. Компанія буде поставляти обидва варіанти панелей – з горизонтальним (як у Galaxy Z Flip) і вертикальним типом складань (Galaxy Z Fold 2).
Імовірно, головними покупцями дисплеїв виступлять китайські виробники. З чуток, ключовими партнерами стануть Vivo і Oppo, які нібито випустять свої моделі складаних смартфонів вже в другій половині 2021 року. Джерело видання в індустрії не назвало бренди, але підтвердило інформацію про китайських партнерів і про терміни випуску пристроїв.
На думку журналістів, компанія Samsung розширює свій вплив на ринку складних панелей через впевненість у подальшому зростанні цього сегмента ринку. Крім цього, конкуренція сприятиме кращій адаптації пристроїв зі складаними екранами.
Раніше інсайдери повідомляли, що OPPO і Xiaomi планують випустити свої складані смартфони до кінця 2021 року. Вартість і характеристики поки що не називаються. Можливо, обидва бренди також використовуватимуть дисплеї Samsung.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас