Qualcomm представила мобільну платформу для автомобілів нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qualcomm представила мобільну платформу для автомобілів нового покоління

Технології&Авто
319
Американська компанія Qualcomm вже протягом 15 років співпрацює з автовиробниками. Продовжуючи розвиток в цьому напрямку, чіпмейкер підписав угоду про партнерство з Veoneer з метою розробки систем допомоги водієві. Крім того, компанія представила технологію Qualcomm Snapdragon Automotive Cockpit 4-го покоління.
Нова платформа позиціонується як багатоцільове рішення для цифрової кабіни. Вона служить центральним вузлом для високопродуктивних обчислень, завдань комп’ютерного зору, штучного інтелекту і обробки даних, що надходять з різних датчиків.
Фірмове обладнання підтримує мережі 5G і стандарти Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2. За запевненням виробника, завдяки можливостям сервісу Qualcomm Car-to-Cloud оновлення прошивки по бездротовій мережі будуть доступні протягом усього життєвого циклу автомобілів на базі платформи. Система Qualcomm Automotive Cockpit 4 отримала просунуті графічні і звукові можливості, а також сумісна з системами розумного будинку і актуальними голосовими помічниками.
Qualcomm представила мобільну платформу для автомобілів нового покоління
Очікується, що перші комерційні рішення на базі Qualcomm Snapdragon Automotive Cockpit 4 будуть доступні починаючи з другого кварталу 2021 року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас