Києву дали спецавтомобілі для усунення аварій на тепломережах вартістю $735 тис. (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Києву дали спецавтомобілі для усунення аварій на тепломережах вартістю $735 тис. (відео)

Технології&Авто
511
Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало Києву спецавтомобілі вартістю $ 735 тис. для оперативного виявлення та усунення аварій на тепломережах міста, повідомляється на сайті Київської міськдержадміністрації (КМДА).
«Три аварійно-ремонтні автомобілі і пересувна діагностична лабораторія дозволять КП „Київтеплоенерго“ в середньому на 2,5 години швидше відновлювати теплопостачання в приміщеннях киян після аварій на мережах, тим самим скорочуючи час відключень, зменшуючи втрати, експлуатаційні витрати і покращуючи якість послуг з теплопостачання», — йдеться в повідомленні.
На сайті КМДА зазначається, що аварійні машини укомплектовані сучасним обладнанням, переносним генератором, електроінструментом, захисним обладнанням, секціями трубопроводу і клапанами. Пересувна лабораторія дозволяє неінвазивно діагностувати, які ділянки системи мають високий ризик пошкодження і вимагають профілактичного ремонту.
Як повідомлялося, в грудні 2018 року «Київтеплоенерго» і Київська міська державна адміністрація підписали меморандум з Європейським банком реконструкції та розвитку, Міжнародною фінансовою корпорацією і Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) про співпрацю в модернізації та розвитку сектору тепло- і електропостачання Києва.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас