Samsung запропонувала ще один варіант смартфона з гнучким екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запропонувала ще один варіант смартфона з гнучким екраном

Технології&Авто
372
Компанія Samsung запропонувала ще один варіант смартфона з гнучким дисплеєм: опис пристрою опубліковано на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності (World Intellectual Property Organization, WIPO).
Ресурс LetsGoDigital у співпраці з Concept Creator представив рендери апарату, сформовані на основі патентної документації. Зображення дають уявлення про конструктивні особливості гаджета.
Йдеться про смартфон-слайдер, який користувачі зможуть розсовувати по ширині. При цьому буде відкриватися доступ до додаткової секції гнучкого екрану, яка в складеному стані прихована всередині корпусу. В результаті корисна площа дисплея збільшиться приблизно на 30%.
Samsung запропонувала ще один варіант смартфона з гнучким екраном
Для тильного боку пропонуються кілька варіантів виконання. Тут може бути встановлений, скажімо, допоміжний екран. Крім того, розглядається можливість застосування особливого гнучкого матеріалу, який дозволить задній панелі витягуватися з корпусу подібно до фронтального дисплея.
Samsung запропонувала ще один варіант смартфона з гнучким екраном
Основна камера новинки, як зазначається, може бути виконана в стилі смартфонів Galaxy S21. Вона отримає як мінімум три оптичні компоненти з датчиками зображень. Серед іншого згадано екранний дактилоскопічний сканер для зняття відбитків пальців.
Чи збирається Samsung створювати комерційний апарат на основі запропонованого дизайну, поки що не ясно.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас