У Sinovac заявили про високу ефективність вакцини під час клінічних випробувань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Sinovac заявили про високу ефективність вакцини під час клінічних випробувань

Світ
525
У компанії Sinovac Biotech заявили про високу ефективність своєї вакцини від коронавірусу пыд час клінічних випробувань. При цьому її загальний показник ефективності склав 50,38 відсотка.
Про це заявив голова правління компанії Інь Вейдун, передає «Сіньхуа».
«CoronaVac… під час клінічних випробувань продемонструвала хорошу ефективність і може забезпечити широкий спектр захисту від різних штамів коронавірусу», — зазначив він.
Вейдун підкреслив, що дані клінічних випробувань, отримані в Бразилії, Індонезії та Туреччині, дозволили компанії зміцнити впевненість у безпеці та ефективності вакцини.
«Згідно з результатами клінічних досліджень в Бразилії, вакцина на 100 відсотків ефективна проти важкої форми COVID-19, і на 78 відсотків при легких випадках, що вимагають медичного лікування. Її загальний показник ефективності склав 50,38 відсотка», — зазначає агентство.
Голова правління Sinovac Biotech зазначив, що різні результати в різних країнах — це абсолютно нормально, адже клінічні випробування залежать від безлічі факторів.
Також він підкреслив, що всі учасники клінічних випробувань фази-3 в Бразилії були медичними працівниками, які працюють в умовах високого ризику і піддаються багаторазовим атакам з боку вірусу.
«Очікується, що простим людям вакцина забезпечить кращий захист», — додав голова правління компанії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас