Будівництво «Північного потоку-2» може зупинитися на невизначений термін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво «Північного потоку-2» може зупинитися на невизначений термін

Енергетика
344
Будівельні роботи на газопроводі «Північний потік-2» в водах Німеччини можуть бути зупинені на невизначений термін, але противники все ще повинні навести докладні причини, щоб виправдати зупинку.
Про це заявила президент Федерального морського і гідрографічного агентства Німеччини Карін Камманн-Кліппштейн, повідомляє Reuters.
Цього тижня дві екологічні групи подали скарги в агентство, що видало розпорядження на продовження періоду, протягом якого теоретично можуть відбуватися будівельні роботи.
Камманн-Кліппштейн заявила, що скарги на трубопровід тепер повинні бути підкріплені переконливими аргументами, але немає фіксованого терміну для подання таких заяв.
«Це не в наших руках», — сказала вона журналістам, сказавши, що агентство швидко оцінить усі причини, щойно їх буде подано.
Нагадаємо, Сполучені Штати внесли до санкційного списку російський корабель-трубоукладач «Фортуна», задіяний в будівництві газопроводу «Північний потік-2».
Раніше стало відомо, що концерн Bilfinger SE вийшов з будівництва «Північного потоку-2», ставши першою німецькою компанією, яка залишила проект російського газопроводу.
Як повідомлялося, «Газпром» в випущеному ним проспекті єврооблігацій визнав, що існують ризики зупинки або згортання проекту газопроводу «Північний потік-2».
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас