Ощадбанк отримав понад 1000 заявок на підключення до «Нафтогазу» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк отримав понад 1000 заявок на підключення до «Нафтогазу»

Енергетика
2815
Протягом двох днів з моменту запуску послуги з підключення газопостачання від ГК «Нафтогаз України» понад 1000 побутових споживачів подали відповідні заявки у відділеннях Ощадбанку.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Для підключення потрібно завітати до одного з відділень Ощаду та оформити заявку на приєднання.
Необхідний пакет документів для отримання послуги: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згода співвласника, якщо право власності оформлено на кількох осіб (шаблон заяви – на сайті gas.ua у розділі «Стати нашим клієнтом»), а також EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).
Після опрацювання заявки клієнт протягом 5-7 робочих днів отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення можна на сайті gas.ua. Для цього потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідному полі свій ЕІС-код. Подати заявку може будь-який споживач, не лише клієнт Ощаду.
Ціни. У січні ціна блакитного палива від компанії в рамках тарифного плану «Місячний» становить 7,22 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Довідка Finance.ua:

  • 18 січня 2021 року відділення Ощадбанку розпочали приймання заявок та документів від побутових споживачів на підключення газопостачання від ГК «Нафтогаз України».
  • Українці можуть вимагати в постачальника газу відшкодування шкоди за додаткові нарахування в платіжках.
  • Президент України Володимир Зеленський вимагає провести повний аудит діючих тарифів в Україні.

Вісім способів заощадити на комуналці цієї зими

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас