GM інвестує $800 млн у виробництво електрофургонів BrightDrop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM інвестує $800 млн у виробництво електрофургонів BrightDrop

Технології&Авто
308
General Motors нещодавно запустила свій новий підрозділ і марку BrightDrop, яка займеться створенням повноцінної електричної екосистеми автомобілів і засобів доставки товарів. А тепер автовиробник оголосив, що інвестує $800 млн у виробництво нових електричних фургонів в Канаді.
Флагманський продукт нової марки – електричний фургон BrightDrop EV600. General Motors перераховує особливості електричного фургона EV600:
працює від акумуляторної системи Ultium, розрахований на пробіг до 400 км при повній зарядці;
пікова швидкість зарядки від постійного струму потужністю 120 кВт: до 270 км пробігу за годину;
вантажний простір – більше 17 м3;
загальна маса разом з вантажем – 4,5 тонни;
передові для свого сегмента функції безпеки: система допомоги при парковці спереду і ззаду, автоматичне екстрене гальмування, попередження про лобове зіткнення, індикатор пройденої відстані, гальмування перед пішоходом спереду, система утримання на смузі руху з попередженням про виїзд зі смуги, автоматичне дальнє світло IntelliBeam, камера заднього виду в HD);
додаткові доступні функції безпеки і допомоги водієві: гальмування при перехресному русі ззаду, допомога при рульовому управлінні в сліпій зоні, автоматичне гальмування при задньому ходу, HD Surround Vision, попередження пішоходів ззаду, покращене автоматичне екстрене гальмування та інше;
система безпеки вантажного простору з датчиками руху для забезпечення безпеки вантажу;
повноколірний інформаційно-розважальний екран діагоналлю 13,4 дюйма;
передні роздвижні двері, широкі проходи в кабіні і велика автоматична вантажна перегородка для підвищення ефективності роботи водія.
GM інвестує 1 млрд канадських доларів (~$800 млн) в переоснащення свого заводу CAMI в Інгерсолл (Онтаріо) для випуску електромобілів під маркою свого нового підрозділу BrightDrop. Компанія сподівається почати поставки EV600 вже в кінці 2021 року. Серед перших клієнтів вже названа FedEx. CAMI, таким чином, стане першим в Канаді великомасштабним заводом з виробництва електромобілів.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас