Зеленський затвердив склад Ради зі сприяння підприємцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський затвердив склад Ради зі сприяння підприємцям

Казна та Політика
320
Президент України Володимир Зеленський затвердив персональний склад Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва.
Як повідомили в прес-службі Офісу глави держави, відповідний указ №18/2021 він підписав 18 січня.
Згідно з документом, очолила Раду заступник керівника Офісу президента України Юлія Свириденко. Секретарем призначено генерального директора Директорату з питань економічної політики Офісу президента Олену Дьяченко.
15 грудня 2020 року в центрі Києва на Майдані Незалежності почалася акція протесту представників руху «SaveФОП», які вимагали скасувати карантин для малого і мікробізнесу і прийняти законопроекти №3853-1 (2), №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності. Правоохоронці знесли намети ФОП на Майдані, відбулася сутичка із застосуванням сльозогінного газу і світлошумових гранат. За даними прес-служби поліції Києва, під час акції в центрі міста постраждали майже 40 правоохоронців.
22 грудня Президент Володимир Зеленський своїм указом створив Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва. Її мета — сприяти налагодженню конструктивної взаємодії органів державної влади та представників малого підприємництва і їх громадських об’єднань.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас