Таскомбанк оновив дизайн додатку TAS2U — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк оновив дизайн додатку TAS2U

Кредит&Депозит
89
Таскомбанк оновив дизайн додатку TAS2U
Платформа дистанційного обслуговування TAS2U, яка нині налічує понад 175 тисяч користувачів, на початку року вийшла з оновленим дизайном.
На початку 2021 року клієнти ТАСКОМБАНКУ отримали можливість користуватися додатком TAS2U у новому дизайні. Це платформа, де класичний інтернет-банкінг об’єднаний із сучасними сервісами. Тут можна управляти коштами онлайн, здійснювати швидкі перекази за номером картки, отримувати кешбек, обмінювати валюту та заробляти більше на депозитах. Крім класичних сервісів, додатком можна користуватися як електронним гаманцем, зберігаючи в TAS2U картки, емітовані будь-яким українським банком.
«Якісне дистанційне обслуговування – must have для сучасної банківської установи. З огляду на події останнього року, коли клієнти більшість щоденних операцій почали здійснювати онлайн, стало зрозуміло — час вимагає змін. Нині ми багато працюємо над покращенням клієнтського досвіду. Першим кроком став оновлений дизайн. Більш яскравий, нативний та зручний у використанні. Ми змінили те, що користувачі оцінюють не задумуючись, майже на підсвідомому рівні, запропонувавши відчуття, коли все на своїх місцях і під потрібним пальцем, — підкреслив Артур Муравицький, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ. — Проте, це лише початок якісних змін, які ми плануємо втілити у 2021 році».
В ТАСКМБАНКУ вже впровадили операції зручних комунальних платежів за підтримки партнера, сервісу Portmone. Поки сервіси остаточно тестуються, клієнти банку можуть сплачувати комунальні платежі у мобільному додатку TAS2U безкоштовно. Акція продовжиться до березня 2021 року. А до кінця року мають вийти інші оновлення функціоналу та нові продукти, доступні в мобільному додатку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас