Wizz Air скоротив свою маршрутну мережу з Києва на 60% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air скоротив свою маршрутну мережу з Києва на 60%

Особисті фінанси
526
Угорський лоукост Wizz Air після новорічних свят залишив в розкладі з аеропорту «Київ» (Жуляни) 14 рейсів до завершення зими. Як повідомляє галузеве видання avianews.com, це становить 40% від анонсованої маршрутної мережі з 35 напрямків.
До кінця січня лоукост літатиме по 11 маршрутам – в Біллунн, Копенгаген, Вільнюс, Берлін, Дортмунд, Меммінген, Лондон, Варшаву, Вроцлав, Катовіце і Пардубіце.
У лютому Wizz Air відновить польоти з української столиці до Відня, Ригу і Гданськ. Інші напрямки лоукост поставив у розклад з березня за винятком Лейпцига. Продаж квитків на цей маршрут зараз припинена. Це може свідчити про можливе закриття напрямку.
Wizz Air значно скоротив свою присутність в Україні через обмеження на подорожі в Європу. Заборона на в’їзд українських туристів в країни ЄС призвів до зменшення завантаження повітряних суден.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що найбільший лоукост Європи Ryanair оголосив про припинення польотів по 70% маршрутів з Києва до кінця березня, коли авіація переходить на літній сезон.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас