Спробуйте зручні та стильні пуш-повідомлення замість смс у мобільному банку СА+ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спробуйте зручні та стильні пуш-повідомлення замість смс у мобільному банку СА+

Особисті фінанси
103
Креді Агріколь продовжує покращувати мобільний банк СА+ навіть у розпал святкового новорічного періоду. У новому релізі додатку банк пропонує користувачам зручні та стильні пуш-повідомлення про грошові трансакції по рахунку замість традиційних СМС. Користувач отримує коротке сповіщення на екрані свого телефону одразу після здійснення операції. Тож відтепер для моніторингу зміни балансу не потрібно окремо відкривати СМС повідомлення або додаток Viber.
В якості бонусу – стильний візуал пуш-повідомлення, за допомогою якого користувач миттєво розпізнає категорію грошових трансакцій: зарахування коштів, картковий переказ, витрати на транспорт/продукти/ресторани та кафе тощо. Сервіс є безкоштовним, активувати його можна в меню «Акаунт» додатку СА+.
Окрім зручних пуш-повідомлень у новому релізі додатку СА+ також реалізовані:
- Баланс у деталях карткових операцій. За кредитною карткою відображається доступний ліміт.
- Індивідуальні назви кредитів та депозитів. Усі кредити та депозити у меню «Продукти» (окрім мобільних заощаджень) можна перейменувати.
- Спрощене введення IBAN у платежах за реквізитами. У полі з номером рахунка символи UA на початку з’являються за замовчуванням.
Додаток СА+ оновлюється автоматично, проте якщо налаштування смартфону не дозволяють цього зробити, користувач може самостійно завантажити останню версію додатку за посиланнями:
Наразі триває перехідний період, впродовж якого клієнтам доступні обидва додатки: новий СА+ та попередній CA Mobile. Додаток CA Mobile вже не оновлюється, однак працюватиме в звичайному режимі ще кілька місяців.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас