Клієнти Ощадбанку зможуть замінити реквізити картки токенами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти Ощадбанку зможуть замінити реквізити картки токенами

Фінтех і Картки
2866
Ощадбанк розпочинає використовувати Visa Token Service (VTS) – рішення, яке встановлює новий стандарт безпеки та захисту персональних даних клієнтів при здійсненні онлайн-платежів.
Про це повідомляє пресслужба банку.
Чим унікальний цей сервіс:
  • сервіс міжнародної технологічної компанії Visa дає можливість замінити реквізити платіжної картки на унікальний цифровий ідентифікатор – токен;
  • таким чином, оплата в інтернет-магазині здійснюється за допомогою цифрової копії картки.
Крім цього, сервіс спрощує здійснення платежів. Користувачу картки достатньо лише один раз залишити її дані на сайті чи в мобільному додатку торговця, після чого її буде токенізовано за допомогою VTS. Не потрібно вручну оновлювати дані картки, якщо її було втрачено або строк її дії закінчився.
Visa надає окремий токен для здійснення онлайн- та мобільних платежів (у тому числі NFC) для кожного торговельного підприємства, тому дані токена не можуть бути використані деінде.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам “пластик”.

Подивитися варіанти 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас