Комерційний директор Moneyveo розповів про благодійність у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комерційний директор Moneyveo розповів про благодійність у 2020 році

Особисті фінанси
17
Напередодні нового року комерційний директор Moneyveo дав інтерв’ю телеканалу «Київ ТБ», в якому розповів про благодійність компанії.
У важкий 2020 рік всі медзаклади України зіткнулися з пандемією, до якої виявилися не підготовленими. На допомогу прийшов соціально-відповідальний бізнес. Moneyveo виділила 3 000 000 грн на апарати ШВЛ, щитки для медперсоналу та інші потреби.
«Ми поспілкувалися з медиками про те, чим ми можемо допомогти. Також запитували на Facebook у наших клієнтів, чи знають вони про потреби лікарень. Зверталися до Міністерства охорони здоров’я України. Дивились статистику, в яких регіонах ситуація критична. На основі зібраної інформації прийняли рішення, куди саме в першу чергу направити допомогу», — розповів комерційний директор Moneyveo Максим Параска.
Moneyveo також підтримує центр «Дача» для проживання онкохворих дітей та їхніх батьків.
«Щомісяця ми перераховуємо певну суму на покриття поточних потреб жителів «Дачі». Також фінансуємо будівництво другого комплексу центру. Там вже зведені стіни, є перекриття. Фактично, залишилися внутрішньо-оздоблювальні роботи», — зазначив Максим Параска.
Ще один напрямок у КСВ-стратегії компанії — допомога українським військовим. Вона надається у двох напрямках:
Оплата лікування і реабілітації постраждалих воїнів АТО/ООС.
Купівля техніки, серверів для оперативного підрозділу «Північ».
Команда маркетингу Moneyveo проводить освітній курс для учнів Києво-Могилянської Академії. За два роки навчання пройшли понад 150 студентів, а автори найкращих проєктів по закінченні курсу отримали разові стипендії від Moneyveo. Також компанія разом з Мінціфрою розробила два освітніх серіали — «Кіберняня» і «Переведення бізнес-процесів в онлайн».
Більш детально дізнатися про благодійні проєкти, в яких брала участь компанія, можна з інтерв’ю Максима Параски.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас