CEO Moneyveo серед найуспішніших business-women України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CEO Moneyveo серед найуспішніших business-women України

Особисті фінанси
26
Стресовий для бізнесу 2020 рік довів, що багато керівників займають своє місце. Особливо не розгубилися деякі жінки — СЕО бізнесу. «Деловая столица» провела аналіз за минулий рік, обравши 25 найуспішніших леді України.
А ми пишаємося тим, що наша СЕО Альона Андронікова увійшла до цього списку:
«Період турбулентності триває, і це відчувається в бізнесі. Тому зараз важлива гнучкість та емоційний інтелект. Я чітко усвідомлюю, що в такий час ставка робиться на хороші навички менеджменту та якості лідера. Іноді потрібно повністю трансформувати всі бізнес-процеси — розвернути їх на 180 градусів. Від того, як керівник може поєднувати в собі якості менеджера, лідера й підприємця та балансувати між цими трьома китами, багато в чому залежить і успіх компанії», — каже Альона Андронікова.
Досвід Альони
- Сертифікований аудитор і експерт методології Six Sigma. За її плечима 20 років досвіду, з яких 10 років — у бізнес-менеджменті;
- Альона успішно запустила першу в Україні систему електронних грошей з рітейл-компаніями разом з командою Maxi Card;
- була співзасновником і виконавчим директором проєкту у сфері бізнес-консалтингу в Україні в рамках міжнародної групи NAI;
- керувала англійським стартапом з відшкодування ПДВ в країнах ЄС.
Основні напрями діяльності CEO Moneyveo
- Конкурентний стратегічний менеджмент.
- Трансформація бізнесу.
- Рентабельно-орієнтоване управління продуктами.
Досягнення в Moneyveo
Альона Андронікова розробила стійку інноваційну стратегію, яка призвела до зростання бізнесу, розширення та підвищення ефективності роботи. За останні два роки компанія вийшла на міжнародний ринок, розробила нові послуги та отримала ряд престижних національних та міжнародних нагород. До того ж під керівництвом Альони була створена корпоративна екосистема застосування талантів співробітників компанії, запроваджена ціннісна пропозиція роботодавця (EVP).
Нагороди та відзнаки
Альона Андронікова була визнана кращою business-woman у сфері онлайн-кредитування за версією womo.ua (рейтинг «Жіноче лідерство»), однією з найуспішніших жінок в Україні в області фінансових технологій (PaySpace Magazine), увійшла в топ провідних керівників країни (за версією delo.ua).
Пишаємося Альоною та вітаємо з іще однією перемогою!Наснаги та ще більших успіхів!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас