Kyiv Smart City більше не працює: е-квиток без попередження перенесли в інший додаток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kyiv Smart City більше не працює: е-квиток без попередження перенесли в інший додаток

Казна та Політика
1054
Мобільний додаток Kyiv Smart City без попередження припинив свою роботу, а користувачі отримали повідомлення, що всі сервіси, в тому числі і е-квиток – перенесли в новий додаток “Київ Цифровий”.
Інформацію про те, що Kyiv Smart City більше не працює, підтвердив у Facebook голова комітету Smart City громадської ради при Мінцифрі Юрій Назаров.
“Ранок починається не з дуже крутих новин. Так, це правда! Додаток Kyiv Smart City більше не працює. Для нас це стало такою ж несподіванкою, як і для всіх киян. Ми так само дізналися про це з новин.
Наша команда не має жодного відношення до розробки і реалізації нового застосунку “Київ Цифровий”, але ми не змогли не помітити схожість в дизайні й інтерфейсі між ними”, – написав Назаров.
“Не зайвим буде сказати, що ні в яку далечінь під музику ми не вирушали. Команда Smart City продовжує розробляти нові і покращувати вже запущені сервіси не тільки для Києва, але і для всіх міст України”, – додав він.
У коментарях у Facebook команда Kyiv Smart City, відповідаючи на запитання користувачів, заявила, що їхніх розробників позбавили доступу до додатка “і передали команді ГІОЦ” (ГІОЦ – Головний інформаційно-обчислювальний центр – ред.).
Причини закриття. Назаров в коментарях до свого посту, відповідаючи на запитання, заявив, що команда поки що не знає причин закриття додатку.
Повернення невикористаних QR-квитків. У Kyiv Smart City додали, що для повернення потрібно звернутися в службу підтримки support@kyiv.digital, їх перенесуть в новий додаток.
  • Новий додаток “Київ Цифровий” можна завантажити для iOS і Android.
  • При цьому його функціонал і дизайн схожий на Kyiv Smart City.
  • У новому додатку, зокрема, можна поповнювати транспортну картку і брати проїзний на місяць, а також – купувати QR-квиток для проїзду в муніципальному транспорті.
Також можна оплачувати парковку і отримувати сповіщення про евакуацію машини.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас