Розширено склад правління Страхової групи "ТАС" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розширено склад правління Страхової групи "ТАС"

Особисті фінанси
55
4 січня 2021 року Наглядовою радою ПрАТ «Страхова група «ТАС» було ухвалено рішення про призначення Ольги Тітко та Юрія Бажана заступниками Голови правління компанії.
«Таке призначення обумовлене насамперед стрімким розвитком СГ «ТАС» та збільшенням зони відповідальності за основними сферами діяльності. Так, новопризначені заступники відповідають за два найважливіші напрямки – ціноутворення, оцінку ризиків та врегулювання страхових випадків, – зазначив Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук. – З іншого боку, це – чергове підтвердження тому, що кожен наш співробітник за наявності бажання та доклавши відповідних зусиль, може успішно побудувати кар’єру у нашій компанії, пройшовши шлях від пересічного спеціаліста до керівника найвищого рівня».
Так, Ольга Тітко, яка впродовж останніх років обіймала посаду директора зі страхової діяльності Департаменту андерайтингу та перестрахування СГ «ТАС», розпочала свій шлях у страхуванні ще під час навчання у Львівському національному університеті ім. І. Франка та Львівському фінансово-економічному інституті, які закінчила у 2006 році.
Примітно, що здобуття вищої освіти Ольга вдало поєднувала з навчанням у Школі страхового агенту, організованої у Західній регіональній дирекції СГ «ТАС». Галузь страхування виявилася настільки цікавою та привабливою для Ольги, що після закінчення навчання саме з цією діяльністю вона і вирішила пов’язати своє майбутнє.
Впродовж восьми років – до 2012-го – пані Тітко працювала в страховій компанії «Універсальна», де обіймала посаду головного менеджера Департаменту андерайтингу та методології , відповідаючи за особисті види страхування.
А вже у червні 2012 року Ольга Тітко розпочала свою роботу у Страховій групі «ТАС», куди її було прийнято на посаду начальника управління особистого страхування. Серед основних завдань, які стояли перед новопризначеним керівником, варто відзначити зменшення рівня збитковості з добровільного медичного страхування, налагодження процесів обслуговування договорів ДМС, розробка методологічної бази. І вона з цими завданнями успішно впоралася! Тож у травні 2017 року Ольгу було призначено на посаду директора зі страхової діяльності Департаменту андерайтингу та перестрахування СГ «ТАС». Вже під час пандемії коронавірусу, коли стрімко зріс попит на продукти медичного страхування, Ольга очолила проєкт, спрямований на оптимізацію бізнес-процесів в медичному асистансі для підвищення рівня сервісу застрахованих осіб.
На посаді заступника Голови правління СГ «ТАС» Ольга Тітко опікуватиметься питаннями, пов’язаними з розробкою нових страхових продуктів, що максимально відповідатимуть очікуванням клієнтів, оптимізацією роботи медичного асистансу та забезпеченням якісної андерайтингової підтримки процесів продажів страхових продуктів.
Своїм життєвим кредо Ольга вважає принцип, висловлений свого часу Стівом Джобсом: «Єдиний спосіб зробити видатну роботу – щиро любити те, що робиш».
І це стосується не лише професійної діяльності. Так, Ольга – пристрасний мандрівник, захоплюється читанням та гірськолижним спортом. Виховує двох дітей.
***
Юрій Бажан, який впродовж багатьох років і донедавна обіймав посаду директора Департаменту з врегулювання страхових випадків, розпочав свою кар’єру в галузі страхування та роботу у Страховій групі «ТАС» ще у 2003 році – зі студентської практики та бажання підзаробити на літніх канікулах. Втім, практика згодом переросла у 17 років роботи в СГ «ТАС».
Професійний спортсмен, вищу освіту Юрій здобув у Донецькому державному інституті здоров’я, фізичного виховання та спорту України, а також в Українській комерційній школі при Фонді державного майна України. За 16 років, що минули після закінчення інституту, Юрій пройшов шлях від спеціаліста з відшкодування збитків Донецької філії СГ «ТАС» до директора Департаменту з врегулювання страхових випадків компанії. Саме за керівництва Юрія Бажана процес врегулювання збитків в СГ «ТАС» вийшов на кардинально новий рівень, а сама компанія посіла чільне місце серед лідерів страхового ринку України за показниками якості та оперативності врегулювання страхових випадків.
На посаді заступника Голови правління СГ «ТАС» Юрій Бажан зосередиться на питаннях вдосконалення процесів врегулювання збитків, розробці та запуску доступних сервісів для дистанційного врегулювання страхових подій та впровадженні інноваційних процедур онлайн-врегулювання тощо.
В житті Юрій завжди керується правилом: ставитися до людей так, як вам би хотілося, щоб вони ставилися до вас.
Одружений, виховує сина.
«І Юрій, і Ольга – висококваліфіковані управлінці з великим досвідом роботи в страховій галузі. Ми раді, що в нашій команді працюють такі відданні справі професіонали. Тож хочу привітати колег з призначенням і побажати їм подальших успіхів, нових ідей і цікавих проєктів», — зазначив Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас