"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на поставку газу населенню в відділеннях Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на поставку газу населенню в відділеннях Ощадбанку

Енергетика
5063
Газопостачальна компанія (ЦПК) “Нафтогаз України” розпочинає співпрацю Ощадбанком, завдяки якому з середини січня 2021 року в відділеннях банку можна буде укласти договір про постачання газу.
Для оформлення підключення потрібно відвідати одне з банківських відділень з необхідним пакетом документів : паспорт, ІПН, документ про право власності на житло, а також EIC-код.
После обробки заявки новий клієнт отримає інформацію від “Нафтогазу” про успішне переході і подальші інструкції. Послуга підключення до газопостачальної компанії буде доступна у відділеннях Ощадбанку у всіх областях Украіни.
“Ми продовжуємо розширювати можливості підключення нових клієнтів. В умовах пандемії і для економії часу радимо споживачам подавати заявку онлайн на сайті компанії. Однак ми також дбаємо про інтереси людей, яким зручніше оформити заявку в партнерських відділеннях, за допомогою консультантів. Тому ми постійно розширюємо базу офлайн-партнерів. Можливість зручно змінити постачальника в одному з відділень банку стане нашим сервісним перевагою і прискорить зміну постачальника для тисяч клієнтів. Нарешті, газовий сервіс “ходить” за клієнтом , а не навпаки”, – зазначив директор ЦПК Максим Рабіновіч.
В” Нафтогазі “також нагадують, що після укладення договору на поставку газу перехід до нового постачальника відбувається автоматично.
Повідомляти попереднього постачальника газу про перехід до нового постачальника не потрібно. Як тільки перехід відбудеться, клієнт буде отримувати платіжки за спожитий газ вже від нового поставщіка.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас