"Правекс-банк" розширює сферу інтернет-послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-банк" розширює сферу інтернет-послуг

Кредит&Депозит
157
Послідовно розвиваючи стратегію розвитку електронного банкінга, «Правекс-банк» запропонував новий вид послуг для фізичних і юридичних осіб -«Інтернет-кредитування». Нова послуга стала доступна на сайті банку www.pravexonline.com із січня нинішнього року. До речі, цей сайт - один з деяких банківських сайтів в Україні, що мають сертифікат всесвітньо відомого міжнародного агентства сертифікації THAWTE.
Як повідомили в прес-службі банку з посиланням на заступника голови правління «Правекс-банка» Валерія Бєлана, суть послуги «Інтернет-кредитування» полягає в тім, що клієнт, який бажає одержати кредит, заповнює на сайті банку необхідні для цього документи. Вони негайно стають доступними відповідальним співробітникам (і тільки їм!) кредитного департаменту і відразу запускаються в роботу. Клієнт, використовуючи своє власне ім'я оперативно одержує інформацію про розгляд своєї заявки. Цим, до речі, запропонована послуга вигідно відрізняється від подібних послуг, наданих закордонними банками. Іншою відмінною рисою є широкий спектр усіляких кредитів, на одержання яких можна подавати заявки.
Валерій Бєлан підкреслив, що вже в перші дні нова послуга виявилася оперативно затребувана клієнтами. Найближчим часом «Правекс-банк» планує запропонувати ще ряд послуг з використанням Інтернет-технологій.
Довідка
«Правекс-банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. У структурі банку - більш 150 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах країни. «Правекс-банк» обслуговує близько 20 тис. юридичних і більш 200 тис. фізичних осіб
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас