З 2021 роком! Вітання від редакції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 2021 роком! Вітання від редакції

Світ
508
Улюблені читачі! Ось ми й перегортаємо сторінку 2020 року!
Рік дійсно видався непростим та незвичайним. Ми боролися з новою для світу недугою. Менше бачилися з друзями та колегами. Більше обмежували свої пересування та фінанси…
Разом з тим, цей рік не був лише «чорним». В якомусь сенсі він зробив нас сильнішими. Ми зуміли адаптуватися до нових умов, бути більш продуктивними в роботі, приділяти більше часу сім’ям. У кожного були свої приємні моменти, які приносили радість, дарували віру в краще й підтримку.
Для редакції Finance.ua такою підтримкою були ви! Ті, хто читав Finance.ua, приєднувався до наших починань, черпав все найкорисніше та найактуальніше, коментував статті, висловлював свою думку щодо подій в Україні та світі, конструктивно критикував нашу роботу, а також конструктивно вихваляв наші тексти, експерименти й формати.
Завдяки саме вам ми чекаємо 2021 рік з нетерпінням й відчуттям майбутніх викликів та розвитку. Віримо, що 2021 рік може стати більш продуктивним, безнапасним та оптимістичним.
Нехай рік бика подарує кожному реалізацію ідей, незліченну кількість радісних подій, й стільки грошей, скільки може підняти на роги найздоровіший й найвитриваліший Білий Бик! 🎉
З 2021 роком! Вітання від редакції

Щиро ваші,
головред Петро Таранюк
та редакція Finance.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас