Першу виставлену на торги золотоносну ділянку придбала компанія з капіталом менше 1 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Першу виставлену на торги золотоносну ділянку придбала компанія з капіталом менше 1 тис. грн

Фондовий ринок
1129
Першу виставлену на електронний аукціон золотоносну ділянку придбала компанія “Спис Україна”, статутний капітал якої складає 869 грн.
Про це повідомила пресслужба Державної служби геології та надр.
“Вперше за всю історію України Державна служба геології та надр запропонувала золоторудний лот на відкриті електронні торги. Ділянку для геологічного вивчення та дослідно-промислової розробки станом на 5 років придбало ТОВ “Спис Україна”.
Згідно з інформацією у системі YouControl, ТОВ “Спис Україна” зареєстроване у лютому 2010 року. Кінцевий бенефіціарний власник компанії – громадянин Туреччини Чакмак Фірат. Статутний капітал складає 869 грн. Основним видом діяльності компанії є діяльність холдингових компаній, інші – купівля і продаж власного нерухомого майна, надання в оренду і експлуатацію власного або орендованого нерухомого майна, управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту, діяльність головних управлінь (хед-офісів).
Нагадаємо, 22 грудня Держгеонадра вперше виставила на електронний аукціон золотоносну ділянку в Дніпропетровській області. Стартова ціна лоту склала 4,48 млн грн.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас