McDonald's відкрив перший ресторан у Бучі під Києвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's відкрив перший ресторан у Бучі під Києвом

Фондовий ринок
1842
Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) “МакДональдз Юкрейн Лтд.” (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald’s, 23 грудня відкрило ресторан мережі по вул. Нове шосе, 10-Б у Бучі Київської області.
“Це вже третій заклад мережі в містах-сателітах Києва. Ще два працюють у Борисполі та Броварах. Відкриваючи заклади в передмісті столиці, “МакДональдз” робить внесок у розвиток міської агломерації та інфраструктури Києва”, – йдеться в повідомленні пресслужби компанії.
Згідно з ним, в об’єкті реалізований новий принцип роботи касової зони. Зокрема, каси розділені на дві частини: для замовлення і для отримання страв.
Ресторан включає термінали для замовлення, також діє принцип обслуговування за столиками: відвідувач замовляє страви на касі і очікує їх за столиком.
“У табличку з номером вмонтований датчик з геолокацією, щоб співробітники, які виносять замовлення, точно знали, де сидить гість. Точну локацію клієнта видно на спеціальному моніторі, що прискорює сервіс”, – йдеться в пресрелізі.
Крім того, в ресторані впроваджено новий принцип роботи кухні: роблячи замовлення, клієнти зможуть додавати і прибирати інгредієнти зі страв на свій смак. Кухня оснащена чотирма лініями для паралельного приготування бургерів для кожного гостя.

Довідка Finance.ua:

  • Перший заклад McDonald’s в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві. Розвитком мережі займається ПІІ “МакДональдз Юкрейн Лтд.”
  • Мережа ресторанів McDonald’s в Україні налічує 96 ресторанів в 20 містах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас