Разумков натякнув, що "епоха бідності" в 2021 році не закінчиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Разумков натякнув, що "епоха бідності" в 2021 році не закінчиться

Казна та Політика
1132
Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков спрогнозував непростий 2021 рік, з урахуванням ухваленного держбюджету.
Про це він заявив в ефірі програми “Україна з Тиграном Мартиросяном” на телеканалі “Україна 24”, відповідаючи на питання глядача про те, коли закінчиться “епоха бідності”. Глава парламенту уточнив, що це точно не відбудеться завтра або післязавтра.
“Дивлячись на бюджет, ми розуміємо, що наступний рік буде непростим. Якщо дивитися на показники, закладені в документі, в тому числі мінімальна зарплата, інфляція тощо., вони кращі, ніж цього році. Тепер важливо виконати ті завдання, які там відображені”, – сказав Разумков.
Спікер ВР також зазначив, що ситуацію погіршила пандемія коронавірусу, яка вплинула не тільки на українську, а й світову економіку.
“Держава повинна докладати зусилля, щоб утримати ситуацію в економічному плані і допомогти людям пройти цей непростий етап”, – додав Разумков.

Довідка Finance.ua:

  • Верховна Рада 15 грудня прийняла законопроект про державний бюджет на 2021. За ухвалення проекту закону № 4000 в цілому проголосували 289 депутатів.
  • На освіту та науку в 2021 році передбачено майже 140 млрд грн, більша частина з них – на зарплати освітян.
  • В Україні на медицину в держбюджеті-2021 передбачили 163 мільярди гривень, що є рекордним показником. Також заплановано поетапне підвищення зарплат лікарям, і до 2023 році їх рівень буде порівнянний з європейським.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас