Більшість українців вибирають «усвідомлені» новорічні подарунки (дослідження) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість українців вибирають «усвідомлені» новорічні подарунки (дослідження)

Особисті фінанси
489
Згідно з новим дослідженням компанії Mastercard 63% українців зазначають, що під час майбутніх свят будуть приділяти більше уваги своїм близьким і більш усвідомлено вибиратимуть новорічні подарунки. 79% опитаних українців стверджують, що 2020 рік нагадав їм про головні життєві цінності.
Більше половини українців (56%) планують витратити на подарунки менше, ніж у попередні роки. Але це зовсім не означає, що подарунки втратять свою цінність. 2/3 опитаних (66%) запевняють, що вибираючи новорічні подарунки в цьому році вони докладуть більше зусиль, а більше половини (55%) — витратять більше часу на їх пошук.
У ТОП «усвідомлених» подарунків 2020 року:
  • подарунки для підтримки краси і здоров’я (58%);
  • парний одяг (52%);
  • подарунки-враження для спільного проведення часу (36%).
Більшість українців вибирають «усвідомлені» новорічні подарунки (дослідження)
Благодійність. 2020-й рік змусив нас більше думати про інших, у тому числі і про людей, яких ми не знаємо особисто. Так, більше половини (58%) опитаних українців планують купувати подарунки, частина виторгу з яких піде на благодійність. Кожен п’ятий українець (18%) планує допомогти нужденним, придбавши їм у подарунок одяг або їжу. Майже чверть (24%) зроблять подарунок для тварин з притулків, а 13% — пожертвують гроші на благодійність.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас