"Щоб там були певні преференції для того, щоб зайшов бізнес" - Зеленський про вільну економічну зону на Донбасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Щоб там були певні преференції для того, щоб зайшов бізнес" - Зеленський про вільну економічну зону на Донбасі

Казна та Політика
842
Президент Володимир Зеленський заявив, що вільна економічна зона на Донбасі необхідна, щоб там були певні преференції і для того, щоб зайшов бізнес.
Про це він заявив в інтерв’ю NYT.
Голова держави вважає, що Україна сама з цим процесом не впорається і для реінтеграції Донбасу потрібні гроші, технології і сильні компанії.
“І тут, я вважаю, ми не впораємося самі. І ми бачимо вільну економічну зону на території Донбасу, щоб там були певні преференції для того, щоб зайшов бізнес”, – сказав президент.
Також він додав, що допомогти в цьому і зіграти ключову роль могли б США. За його словами, це могло б “прискорити результат війни на Донбасі і початок великого будівництва, великий реінтеграції Донбасу”.
Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський заявляв, що запровадження вільної економічної зони на Донбасі сприятиме залученню інвестицій у регіон і завершенню війни.
25 жовтня, під час місцевих виборів, виборцям біля дільниць задавали “5 питань від президента”, одне з яких стосувалося запровадження вільної економічної зони на Донбасі.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас