Комфорт та здорове життя: LEV Development реалізує свій ювілейний 10-й проєкт поблизу Феофанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Комфорт та здорове життя: LEV Development реалізує свій ювілейний 10-й проєкт поблизу Феофанії

Фондовий ринок
483
Житловий простір бізнес-класу LIFE STORY від LEV Development розташований в Голосіївському районі. Ювілейний проєкт став відповіддю львівського девелопера на споконвічний дисонанс — квартира в місті чи біля природи?Навіщо обирати, якщо можна поєднати?
Комфорт та здорове життя: LEV Development реалізує свій ювілейний 10-й проєкт поблизу Феофанії
ЖК LIFE STORY – справжній зелений оазис зі свіжим повітрям неподалік Феофанії, який став острівцем чистоти серед загазованого міста. Це місце, де сучасна людина із неймовірно завантаженим графіком зможе не тільки плідно працювати, але і якісно відпочивати. Здоровий спосіб життя – одна з головних ідей проєкту LIFE STORY, тому гармонійний релакс дужі та тіла відрізняє його з-поміж інших житлових комплексів.
Комфорт та здорове життя: LEV Development реалізує свій ювілейний 10-й проєкт поблизу Феофанії
Закладання наріжного каменю – традиція, яка пройшла крізь віки. LEV Development – це гармонія традицій та інновацій, тому перед стартом кожного будівництва у фундамент закладається камінь, який стане основою міцності будівлі. Не став винятком і житловий комплекс бізнес-класу LIFE STORY, будівництво якого вже розпочалося.
ЖК LIFE STORYпростір для ваших історій
LIFE STORY — це місце, де поєднується природа й комфорт, які так важливі для жителя сучасного міста. Тут люди будуть писати історію свого життя та проживати свої найкращі моменти. Це місце, де не потрібно обирати альтернативи, а можна отримати все одразу: приводу, цілющі джерела, зони для відпочинку. Комфортабельність, доступність та зручність – це не привілеї, а умови, в яких опиняться мешканці LIFE STORY.
Комфорт та здорове життя: LEV Development реалізує свій ювілейний 10-й проєкт поблизу Феофанії
Новий ЖК бізнес-класу – це вишуканий та стильний простір для тих, хто цінує свій час. Для відпочинку не треба сідати в авто та витрачати час на шлях до природи. Варто просто пройтися по парку, аби опинитись серед спокою та свіжого повітря.
Втім, насолода чудовими краєвидами Феофанії – не єдина перевага. Поруч з домом є вся необхідна інфраструктура: медичні та навчальні заклади, магазини, банки, зупинки громадського транспорту. До найближчої станції метро «Теремки» всього 10 хвилин, а дорога до ділового центру займе не більше 20 хвилин.
LIFE STORY: зручність, комфорт та безпека
LEV Development – турботлий забудовник, тому подбав не лише про прекрасне розташування, а й про внутрішню інфрастуктуру, яка зробить кожного мешканця задоволеним, а його життя комфортним.
Житловий комплекс прекрасно облаштований для відпочинку, заняття спортом чи навіть роботи поза домом. У житловому комплексі LIFE STORY передбачений дах із зонами для спорту та відпочинку, спортивні студії, місце для бранчів, кав’ярні та healthy café.
Особлива увага тут також приділена дітям. Так, у новому житловому комплексі є дитячі майданчики, просторий дитячий садочок та зручний няня-сервіс.
Також майбутнім мешканцям не потрібно буде турбуватися про свою безпеку – LEV Development вже про все подбав. Цілодобова охорона та підземний паркінг із зарядками для електромобілів завжди до послуг жителів. Діти, які граються на вулиці, теж завжди будуть у безпеці: двір закритий від в’їзду авто, а на територію можуть потрапити тільки резиденти комплексу.
Екстер’єр комплексу продуманий до деталей. Бізнес-клас – це стриманість та доречність, тому тут немає карнизів, арок чи ліпнини. Зовнішність LIFE STORY – це лаконість та стриманість.
Окремої уваги вартий дизайн холів та місць загального користування. Над ними в LIFE STORY працює команда львівського дизайнера Марка Савицького. Студія SavytskyyDesign уже понад 15 років реалізує архітектурні рішення та є автором понад 400 проєктів в Україні, Європі та Азії.
LIFE STORY: хто писатиме свою історію?
Квартири в LIFE STORY підійдуть як для однієї людини, так і для великих сімей. У комплексі є квартири від одно- (32 кв.м) до трикімнатних (78 кв.м).
Крім того, вдале розташування, близькість до парку “Феофанія”, переваги внутрішньої інфраструктури та вигідна ціна робить LIFE STORY привабливим житловим простором для інвестицій з метою заробітку на здачі в оренду.
LEV Development продумує все до найменших дрібниць. Його мета – пропонувати рішення, які на 100% задовольнятимуть потреби сучасних людей. Якщо квартира –то затишна й простора, якщо випити кави – то ось тут, поруч з домом, якщо внутрішні дворики – то безпечні й закриті від в’їзду авто. LIFE STORY – це втілення концепції комфорту, затишку та безпеки, яка відображають ідею роботи LEV Development.
Про LEV Development
Компанія LEV Development заснована у 2015 році. Девелопер, який більшість своїх комплексів зводить у Львові, входить до Асоціації всеукраїнських забудовників. Житловий простір LIFE STORY – 10-й серед проєктів LEV Development. Компанія LEV Development займається реалізацією житлової та комерційної нерухомості. У її портфелі є аналогічні, подібні об’єкти: ЖК SHUTTLE, HYGGE, ЖК OBRIY, ЖК OBRIY 2, ЖК OBRIY 3, котеджне містечко Renaissance, клубний будинок Geneva. А також готелі: LEV City Hotel у Львові та Premier Resort Hotel у Буковелі.
Дізнатися більше про ЖК LIFE STORY можна на сайті або завітавши до відділів продажу:
КИЇВ
  • вул. В. Васильківська, 72, БЦ «Олімпійський», 26 пов.
  • біля будівництва на вул. Метрологічна, 13-А
ЛЬВІВ
  • вул. Грушевського, 11,
  • вул. Малоголосківська, 30,
  • вул. Пасічна, навпроти буд. 127).
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас