Фонд гарантування почав процес виведення "Місто Банку" з ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування почав процес виведення "Місто Банку" з ринку

Казна та Політика
321
Фонд гарантування вкладів фізосіб почав процедуру виведення АТ “Місто Банку” з ринку шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації строком на один місяць з 15 грудня 2020 року до 14 січня 2021 року (включно).
Про це повідомляє пресслужба Фонду.
Уповноваженою особою Фонду з делегуванням усіх повноважень тимчасового адміністратора АТ “Місто Банк” строком на 1 місяць призначили начальника управління раннього реагування департаменту дистанційного та інспекційного моніторингу діяльності банків Вікторію Степанець.
Зазначається, що виплати вкладникам за вкладами в межах гарантованої суми 200 тис грн почнуться не пізніше 20 робочих днів з дня запровадження тимчасової адміністрації, тобто у першій половині січня 2021 року.
Про точну дату та порядок виплат, а також про всі рішення стосовно “Місто Банку” Фонд повідомлятиме на своєму веб-сайті і в соцмережах.

Довідка Finance.ua:

  • Правління Національного банку ухвалило рішення про віднесення АТ “Місто Банк” до категорії неплатоспроможних у зв’язку зі зменшенням нормативів капіталу на 50 і більше відсотків від мінімального встановленого рівня.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас