Новорічна акція від «Качай Гроші» — кредити під 0% та подарунки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Новорічна акція від «Качай Гроші» — кредити під 0% та подарунки

Особисті фінанси
290
У грудні торгові мережі всього світу переживають небувалий ажіотаж. Напередодні Нового року та Різдва люди активно купують подарунки, сувеніри, феєрверки та інші атрибути веселого свята. Зростає попит на продукти, делікатеси й алкогольні напої, які прикрасять новорічний стіл.
Новорічна акція від «Качай Гроші» — кредити під 0% та подарунки
В Україні купівельна активність у грудні зростає особливо сильно. На відміну від західних країн, українці не планують свої покупки на місяці вперед. Як показують дослідження, здебільшого жителі нашої країни вибирають подарунки спонтанно та купують все необхідне перед святами.
Середня сума, яку українці витрачають на сувеніри напередодні Нового року, майже 2200 гривень. Ще більше йде на святковий стіл. Але, перш ніж витрачати, ці гроші потрібно десь роздобути.
Найпростішим способом отримати гроші до зарплати українці вважають кредит онлайн. Це зручно, оскільки для оформлення заявки й отримання грошей не потрібно нікуди йти — усі процедури відбуваються в інтернеті. Анкета позичальника заповнюється на сайті кредитної компанії, а гроші переводяться на картку.
Є думка, що кредити до зарплати дороге задоволення — процентна ставка, що зазначена в річних відсотках, часто виглядає страхітливо. Але не варто лякатися. Позики онлайн оформляються на термін від декількох днів до місяця, а комісія кредитора розраховується у відсотках на день.
Тим більше, перед Новим роком з’явилася можливість оформити такий кредит практично під 0%. Компанія «Качай Гроші» видає новим клієнтам позики за мінімальною ставкою, яка дозволена законом — 0,01% в день.
Послуга буде цікава не тільки тим, хто ніколи не співпрацював із МФО та хоче випробувати на собі зручність онлайн кредитування. З вигодою підготуватися до новорічних свят можуть також українці, які активно користуються послугами кредитних компаній, але ніколи раніше не зверталися до «Качай Гроші».
Крім пільгового тарифу, компанія приготувала для своїх клієнтів подарунки до Нового року. Це сучасні гаджети: фітнес-браслети Xiaomi Mi Band 5, портативна акустика JBL Charge 4. Головний приз — смартфон Google Pixel 3.
Акція «Качай Гроші» триватиме з 1 до 31 грудня включно. Нагороди будуть розіграні випадковим чином поміж позичальниками, які оформлять позику в останній місяць зими. Більше нічого для участі в новорічній акції робити не потрібно.
Хто саме отримає подарунки від «Качай Гроші», стане відомо 5 січня. Результати будуть опубліковані на сайті компанії, а також на її сторінках у соціальних мережах Facebook та Instagram.
Щоб оформити онлайн кредит під 0,01% і взяти участь у розіграші призів досить зайти на сайт kachay.com.ua. Там потрібно вибрати на кредитному калькуляторі бажану суму та термін позики, заповнити анкету клієнта й дочекатися рішення.
Компанія схвалює приблизно 96% звернень. Через кілька хвилин після оформлення гроші надходять на зазначену в заявці картку. Здебільшого, рішення за кредитом приймає автоматизована скорингова система. Тому отримати кредит у «Качай Гроші» можна навіть вночі.
Безвідсоткова позика доступна на термін від 5 до 15 днів. Сума позики — від 500 гривень до 10 тисяч. Клієнти, які звертаються в компанію не в перше, можуть розраховувати на більші суми й терміни кредитування.
Список документів, які має надати позичальник, мінімальний: український паспорт і ідентифікаційний код. Також знадобляться мобільний телефон і банківська картка. Який банк її видав — не має значення. Головне, аби на рахунку було не менше однієї гривні. Ця сума знадобиться для перевірки картки та залишиться на рахунку.
Акція від «Качай Гроші» — це не тільки можливість швидко знайти гроші для новорічного застілля, різдвяної відпустки чи придбання подарунків друзям і рідним. Це шанс подарувати самому собі модні гаджети, не витративши на них жодної копійки.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас