Honor планує відвантажити понад 100 млн смартфонів у 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honor планує відвантажити понад 100 млн смартфонів у 2021 році

Фондовий ринок
324
Після відділення від Huawei, Honor отримала купу нових можливостей, оскільки до неї тепер незастосовні санкції США. Це стосується як програмних продуктів, таких як сервіси Google, так і апаратного забезпечення, включаючи чіпсети з підтримкою 5G від провідних виробників. Компанія вже веде переговори з такими гігантами, як Qualcomm і MediaTek. Тепер стало відомо, що Honor поставила собі за мету продати 100 мільйонів смартфонів в наступному році.
Як повідомляє видання Mydriver, генеральний директор Honor Чжао Мінг (Zhao Ming) заявляє, що компанія незабаром стане провідним брендом смартфонів у Китаї. Він упевнений, що Honor зможе відвантажити не менше ніж 100 мільйонів смартфонів в наступному році. Варто відзначити, що Xiaomi долала цей показник в 2015 і 2018 роках. Повідомляється, що Honor пообіцяла не забувати і про власників старих пристроїв, які продовжать отримувати регулярні оновлення.
Нагадаємо, що кілька тижнів тому Huawei продала бренд Honor консорціуму Zhixin New Information Technology Co. Ltd. Повідомляється, що сума угоди склала $15 мільярдів. Очікується, що Honor вже найближчим часом почне підкорення ринку новими смартфонами з сервісами Google Play і процесорами від іменитих чіпмейкерів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас