Кремнієву долину вирішив покинути ще один технологічний гігант — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кремнієву долину вирішив покинути ще один технологічний гігант

Фондовий ринок
1831
Другий найбільший світовий виробник програмного забезпечення, корпорація Oracle, вирішила перенести свою штаб-квартиру з Каліфорнії до Техасу.
Про це повідомляє Bloomberg.
“Відтік корпорацій з Кремнієвої долини назрівав давно, а пандемія тільки довела, що географічне положення співробітників в сучасному світі відіграє не таку вже важливу роль”, – повідомили в компанії.
При цьому компанія продовжить підтримувати роботу своєї колишньої штаб-квартири в Редвуд-Сіті та інших офісів в Санта-Моніці, Сіетлі, Денвері, Орландо, Флориді, Берлінгтоні й Массачусетсі.
“Цей крок був зроблений на тлі прагнення Oracle скоротити витрати під час переходу від традиційного програмного забезпечення до хмарних обчислень. Це вже призвело до зниження доходів компанії упродовж двох років”, – пояснили в компанії.
Як зазначають в Oracle, велика частина співробітників компанії зможе самостійно вибирати місце для роботи або продовжити роботу з дому протягом повного або неповного робочого дня.
Oracle стала останньою технологічною компанією, яка покинула Каліфорнію через високі податки.
Нагадаємо, Oracle Corporation – американська корпорація-виробник програмного забезпечення, заснована в 1977 році. Станом на кінець травня її штат становив 135 тисяч осіб. Компанія розробляє системи управління базами даних, бізнес-додатки та хмарні сервіси.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас