IKEA очікує поліпшення епідситуації для відкриття першого магазину в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA очікує поліпшення епідситуації для відкриття першого магазину в Україні

Фондовий ринок
472
Шведська компанія IKEA, найбільший в світі ритейлер меблів і товарів для дому, готова відкрити перший магазин міського формату в ТРЦ Blockbuster Mall в Києві при поліпшенні епідемічної ситуації.
IКЕА підтверджує свої наміри відкрити перший магазин міського формату в ТРЦ Blockbuster Mall в Києві за першої можливості, враховуючи нинішню епідемічну ситуацію. Здоров’я та безпека наших покупців, співробітників і партнерів для нас є найвищим пріоритетом. Додаткову інформацію ми повідомимо, як тільки вона буде доступна”, – повідомила компанія у відповідь на запит агентства “Інтерфакс-Україна” щодо готовності запустити першу торговельну точку в цьому році.
Як повідомлялося, раніше компанія заявляла про плани відкрити перший магазин в міському форматі в Україні до кінця 2020 року. Як раніше підтвердили в компанії, вже підписано договір оренди з торгово-розважальним центром Blockbuster Mall.
Офіційний запуск інтернет-магазину IKEA в Україні паралельно з пунктами видачі в київському ТЦ (Auchan Rive Gauche) і ТЦ Metro Cash & Carry відбувся в травні 2020 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас