НБУ знову змінив розподіл повноважень між членами правління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ знову змінив розподіл повноважень між членами правління

Казна та Політика
313
Правління Національного банку України провело розподіл вертикалей підпорядкування. Це вже друге рішення з цього питання за останні два місяці.
Про це повідомляє прес-служба НБУ.
“Прийняттю рішення про перерозподіл вертикалей підпорядкування передували плідні консультації з міжнародними партнерами”, – йдеться в повідомленні.
Згідно з рішенням, голова НБУ Кирило Шевченко втратить частину повноважень, які він отримав в жовтні. Блок “Пруденційний нагляд і загальні питання”, який був йому підпорядкований, розділили на два: “Пруденційний нагляд” і “Загальний блок”.
До вертикалі “Загальний блок”, яка залишилася під контролем голови НБУ, належать такі підрозділи: Департамент безпеки, Департамент персоналу, Юридичний департамент, Департамент внутрішнього аудиту, Департамент комунікацій, Управління фінансових і операційних ризиків, Офіс правління НБУ, Секретаріат Ради НБУ, Управління по захисту прав споживачів фінансових послуг, Відділ режимно-секретної роботи, Відділ з питань запобігання та виявлення корупції
До вертикалі “Пруденційний нагляд” тепер належать такі структурні підрозділи: Департамент банківського нагляду, Департамент виїзних перевірок, Департамент ліцензування, Департамент нагляду за ринком небанківських послуг, Департамент фінансового моніторингу.
Керувати цією вертикаллю буде Ярослав Матузка.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас