Нія Нікель: сервіси електронного документообігу, які стануть в пригоді підприємцям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нія Нікель: сервіси електронного документообігу, які стануть в пригоді підприємцям

Фінтех і Картки
2843
Електронний документообіг (ЕДО) – це майбутнє, яке вже настало. Гори паперів відходять у минуле, а на їхнє місце приходять більш вигідні, швидкі, комфортні й безпечні сервіси, які допомагають бізнесу вести свої справи.
У цій колонці для Finance.ua розповім про те, які сервіси ЕДО вже доступні в Україні.
Сервіс погодження і підписання документів: допомагає збільшити кількість погоджених вчасно документів, скорочує тривалість підготовки та погодження документів в кілька разів, дає можливість заощадити на адміністративних і логістичних видатках, забезпечує постійний доступ до документів і підтримує всі українські АЦСК.
Достатньо підключитися до системи, додати в неї свого контрагента і почати підписувати і обмінюватися документами онлайн. Сервіс корисний для керівників, юристів, бухгалтерів і IT-директорів. Електронний документообіг буде доступний без встановлення програм на комп’ютер.
Максимальну безпеку документів забезпечує створення зовнішніх резервних копій архіву.
Це сервіс для компаній і підприємців для обміну документами між собою в електронній формі. Щоб користуватися ним, достатньо встановити додаток для браузера і зареєструватися.
Всі документи зберігаються в трьох примірниках на незалежних серверах. Крім того, для додаткової перестраховки є можливість завантажувати документи на комп’ютер.
Сервіс дозволяє організувати систему електронного документообігу в компаніях будь-якого рівня і сфер діяльності, а також в державних установах, підприємствах та органах влади.
Він створений для автоматизації обміну документами, пов’язаними із загальною і операційною діяльністю організації. Основна мета впровадження систем Megapolis.DocNet – підвищення прозорості, керованості та ефективності роботи. Ця система охоплює всі етапи життєвого циклу документів.
Цей сервіс дозволяє завантажувати документи, створювати шаблони для подальшого використання, обмінюватися документами і направляти їх кільком одержувачам. Він також підтримує роботу з усіма акредитованими центрами сертифікації ключів України. Його можна встановити на будь-який комп’ютер або смартфон.
Документи зберігаються на серверах Microsoft Azure. Доступ до документів гарантується на рівні 99,98%. Це означає, що перерва в доступі до даних становить лише 5 хвилин на місяць.
Сервіс допомагає створювати електронні документи та обмінюватися ними з клієнтами і контрагентами з будь-якої точки світу в будь-який час. Створені в ньому документи є в Україні юридично значущими: їх приймають контролюючі органи і суди.
Серед переваг для бізнесу – економія часу на операційне управління і розвиток бізнесу. Бізнес стає більш прогнозованим і захищеним, а власники отримують над ним більший контроль.
Це модуль електронного документообігу. Він також дозволяє обмінюватися юридично значимими електронними документами з користувачами програм FlyDoc, M.E.Doc, СОТА і FREDO за допомогою сервера обміну електронними документами або за допомогою посилання на документ в пошті або в інших месенджерах.
Завдяки функції «Надіслати посилання на документ» контрагенти зможуть переглядати та підписувати документи, навіть не маючи програми ЕДО.
Сервіс призначений для обміну документами в електронному вигляді, підписання та зберігання будь-яких юридично значущих документів: угод, актів виконаних робіт та рахунків і працює з усіма видами ключів ЕЦП (електронно-цифрового підпису).
Також він позиціонує себе як інструмент зменшення механічної роботи і миттєвого підписання первинних документів. Економія для компанії полягає у виключенні фізичної доставки документів.
Сервіс ЕДО від компанії Kyivstar. Він допомагає підписувати документи онлайн, погоджувати і коментувати файли в корпоративному чаті, зберігати документи в електронному сховищі (хмарному або на цифровому носії), надає постійний безперебійний доступ до файлів і дозволяє знаходити потрібні документи в електронних реєстрах. Сервіс буде корисний бухгалтерам, керівникам і менеджерам.
Нія Нікель, приватний підприємець, засновниця PR-агентства «Знати!» і студії краси Priton Krasoty
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас