Нова пошта шукає підрядників для ремонту 1000 відділень у 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова пошта шукає підрядників для ремонту 1000 відділень у 2021 році

Фондовий ринок
3546
Нова пошта розпочинає проєкт реновації більше 1700 відділень по всій Україні. На першому етапі в 2021 році компанія планує відремонтувати 1000 своїх відділень – як поштових, так і вантажних. В першу чергу ремонт проводитиметься у відділеннях, які були відкриті більше 2 років тому.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
«Нова пошта розвивала свою мережу відділень поступово і на основі нашого багаторічного досвіду ми дійшли до розуміння, яким має бути відділення компанії, щоб бути зручним для всіх – і для мам з візочками, і для людей з особливими потребами, і для літніх людей. Тому зараз ми шукаємо будівельних партнерів по всій Україні, щоб привести зовнішній та внутрішній вигляд наших відділень до єдиного та зручного стандарту», – коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.
Перевагу серед підрядників будуть надаватися компаніям, які вже зарекомендували себе на ринку і мають приклади подібних успішно реалізованих проєктів. Крім того, майбутні партнери повинні мати достатню кількість співробітників у штаті, щоб мати змогу виконати обсяг робіт у чітко визначені терміни.
Що планує зробити компанія:
  • встановити пандуси та велопарковки біля тих відділень, де вони ще не встановлені;
  • відділення обладнати кнопками виклику для людей з обмеженими можливостями, які зможуть при потребі викликати оператора відділення та отримувати обслуговування безпосередньо на вулиці;
  • усередині всі відділення будуть приведені до єдиного вигляду – опенспейс, щоб клієнти могли бачити всі процеси;
Всі відремонтовані відділення матимуть однаковий колір стін, плитку на підлозі та підвісну стелю, а також металопластикові вікна та двері.

Довідка Finance.ua:

  • Із жовтня клієнти Нової пошти при відправці та отриманні грошових переказів можуть пройти верифікацію особистості у відділенні, приклавши свою ID-карту до POS-терміналу Ощадбанку.
  • З 5 жовтня за цифровими документами в “Дії” у “Новій пошті” можна отримати посилки, вантажі та грошові перекази.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас