Google спростить менеджер паролів Chrome — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google спростить менеджер паролів Chrome

Фондовий ринок
410
Рік тому Chrome навчився вводити платіжні дані без ввімкненої послуги синхронізації пристроїв. Достатньо авторизуватися у браузері і він введе на сайті дані, попередньо збережені в Google Account. Тепер Google ще більше полегшить автоматичне введення конфіденційної інформації, серед якої і паролі на сайтах.
Як сказано в офіційному блозі розробників, версія Chrome на Android зовсім скоро надасть можливість авторизуватися у браузері одним натисканням під будь-яким профілем, який ви раніше використовували на пристрої.
Після авторизації у браузері користувач отримує швидкий доступ до платіжних реквізитів, що зберігаються в цьому акаунті Google. Потрібно лише вказати CVC карти або підтвердити свою особистість за допомогою біометрії. Також можна використовувати нову карту і зберігати її дані на цьому акаунті.
Google також спрощує доступ до паролів і їх збереження в Google Account. У найближчому майбутньому Chrome зможе автоматично вводити паролі, які ви зберегли у своєму обліковому записі – знову навіть без синхронізації браузерів.
При збереженні пароля Chrome запропонує вибір: зберегти його локально в пристрої або в Google Account. Якщо користувач обере другий варіант – паролі стануть доступні на всіх пристроях.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас