У Китаї заборонили американський Tripadvisor і ще понад сотню додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї заборонили американський Tripadvisor і ще понад сотню додатків

Фондовий ринок
526
Китайська влада видалила популярний американський додаток Tripadvisor з магазинів мобільних додатків в країні, пише hi-tech.ua.
У заяві, опублікованій у вівторок, Управління з питань кіберпростору КНР повідомило про видалення 105 додатків, які вважаються «незаконними».
Більшість закритих додатків належали китайським фірмам. Творці Tripadvisor поки ніяк не прокоментували заборону. Управління з питань кіберпростору КНР заявило, що віддалені програми були першими з багатьох, які будуть видалені в ході широкомасштабного очищення онлайн-контенту, що стартувало в листопаді 2020 року.
Кампанія спрямована на видалення додатків і контенту, пов’язаних з незаконною діяльністю, порнографією, проституцією, насильством, обманом або азартними іграми. Регулятор заявив про свій намір продовжити зміцнювати свої процеси нагляду і моніторингу інформаційних служб мобільних додатків, оперативно очищати і видаляти незаконні мобільні додатки і магазини додатків, а також прагнути до створення чистого кіберпростору.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас