Антонов переводить Ан-225 «Мрія» на обслуговування комерційних рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Антонов переводить Ан-225 «Мрія» на обслуговування комерційних рейсів

Фондовий ринок
1020
Українська компанія «Авіалінії Антонова» (Antonov Airlines) заявила про введення в повноцінну комерційну експлуатацію найбільшого транспортного літака в світі Ан-225 «Мрія». За словами представників компанії, це зроблено для збільшення сумарної вантажопідйомності авіафлотом «Авіалінії Антонова», до складу якого крім «Мрії» входять сім літаків Ан-124 «Руслан» та інші моделі ДП «Антонов», включаючи Ан-22 «Антей» та Ан-70.
«Для збільшення доступної вантажопідйомності «Авіалінії Антонова» введуть в комерційну експлуатацію літак Ан-225», – зазначили в «авіалініях Антонова».
У Antonov Airlines не стали уточнювати, на яких конкретно комерційних маршрутах буде задіяний цей літак, проте практично напевно Ан-225 «Мрія» буде використовуватися для перевезення гуманітарних і медичних вантажів. Нещодавно цей літак модернізували і запустили в черговий рейс після дворічного простою.
Нагадаємо, що навесні поточного року через зростання замовлень на вантажні авіаперевезення «Авіалінії Антонова» відправили в рейс найбільший в світі турбогвинтовий літак Ан-22 «Антей». У свою чергу для доставки медичних засобів по всьому світу, включаючи Україну, регулярно використовувалися більш сучасні Ан-124 «Руслан» і Ан-225 «Мрія».
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас