Huawei запустила власний сервіс карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei запустила власний сервіс карт

Фондовий ринок
388
Компанія Huawei вирішила створити конкурента сервісу Google Maps і запустила свій картографічний сервіс. Він доступний за межами Китаю і його вже можна скачати.
Тестову версію картографічного сервісу Petal Maps вже можна завантажити в магазині додатків AppGallery. Додаток доступний в понад 140 країнах світу. Про це повідомляє портал GizChina.
Зараз новий сервіс перебуває на стадії бета-тестування. Користувачам не потрібно реєструватися, щоб оцінити програму. Однак необхідно бути власником девайсу з лінійок Huawei P40, Mate 30 або Mate 40 з прошивкою EMUI 11.
Petal Maps дозволяють визначити місце розташування, подивитися карту населеного пункту або місцевості, прокласти маршрут до заданої точки. Також програма дозволяє переглядати пробки на дорогах в режимі реального часу. А за допомогою інформаційних підказок користувачі можуть переглядати статус відправлення і прибуття автобусів в деяких містах, щоб планувати час і плани поїздок.

Сервіс також підтримує новий метод взаємодії, доступний в серії Mate 40 – функцію air-flow. Коли користувач притискає долоню до екрана під час руху, навігаційний вид маршруту і інтерфейс перегляду мапи можуть вільно перемикатися.
Huawei Petal Map підтримує голосові команди китайською, англійською, французькою, німецькою, іспанською і італійською мовами.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас