Укрексімбанк продає мережу супермаркетів "Амстор" за 283,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк продає мережу супермаркетів "Амстор" за 283,5 млн грн

Фондовий ринок
875
Державний Укрексімбанк (Київ) виставив на відкриті торги в системі “ProZorro.Продажі” лот з мережі супермаркетів “Амстор” за 283,5 млн грн, повідомила пресслужба банку в п’ятницю.
Згідно з повідомленням на сайті “ProZorro.Продажі”, торги пройдуть за англійською моделлю (на підвищення ціни) 14 грудня. Стартова ціна лота – 283,5 млн грн, розмір гарантованого внеску – 10%.
За інформацією банку, майно реалізується для врегулювання простроченої кредитної заборгованості ТОВ “Амстор” (2 млрд грн).
У лот входять будівлі громадсько-торгових центрів, земельні ділянки, торгове обладнання в Краматорську, Запоріжжі, Мелітополі, Кременчуці, Бердянську, Маріуполі та Одесі.
Згідно з повідомленням, торгові майданчики мережі складаються з магазинів формату “гіпер-” і “супермаркет”, “торговий центр”, Cash & Carry і т.п., розраховані на обслуговування широкого кола споживачів і призначені для продажу продовольчих і непродовольчих товарів, продукції власного виробництва на фудкорт, а також для проведення розважальних заходів.
Банк зазначив, що окремим лотом реалізується земельна ділянка загальною площею понад 4 га в Києві на масиві Березняки. Початкова ціна лота – 132,24 грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас