ПриватБанк видав найбільше пільгових позик аграріям та фермерам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк видав найбільше пільгових позик аграріям та фермерам

Особисті фінанси
16
ПриватБанк видав найбільше серед українських банків кредитів за програмою державних компенсацій кредитів для агробізнесу. Як повідомили у Мінекономрозвитку, за підсумками 10 місяців 2020 року частка ПриватБанку за програмою кредитування агробізнесу становить 48% .
За даними банку, серед аграріїв, яких обслуговує ПриватБанк, найактивнішими виявилися сільгоспвиробники з Кіровоградщини – вони подали найбільше заявок на компенсації за держпрограмами.
Нагадаємо, для підприємців, що працюють в сфері агро діють програми компенсації відсотків за кредитами (АгроКУБ, кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник платить ставку від 5% річних. Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua
ПриватБанк долучився до державних програм компенсацій, що працюють в агросекторі, у 2017 році. За підсумками минулого року ПриватБанк став беззаперечним лідером, адже частка банку в подачі заявок на компенсацію за вітчизняну техніку становила 51% від обсягів усіх банків, що беруть участь у програмі.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас