Dragon Capital купив Львівський індустріальний парк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital купив Львівський індустріальний парк

Фондовий ринок
739
Компанія Dragon Capital придбала проєкт індустріального парку Рясне-2 у компанії CTP, європейського промислового девелопера.
Про це повідомляється в пресрелізі Dragon Capital.
Індустріальний парк розташований на земельній ділянці площею 23,5 га. Там з’явиться шість cкладських і виробничих приміщень сумарною площею 140 тис. кв. м. Проєкт розташований на трасі М10, у напрямку до кордону з Польщею, на відстані 60 км від КПП Краковець.
В компанії нагадали, що це вже другий індустріальний парк її в портфелі. Dragon Capital також будує індустріальний парк E40 Industrial Park на 27 кілометрі Житомирської траси (село Колонщина, Київська область).
«Ми віримо в перспективність сектора промислової та логістичної нерухомості, і це придбання відповідає стратегічним планам розвитку нашого інвестиційного портфеля. За останні чотири роки ми придбали 11 складських комплексів загальною площею 330 тис. кв.м. і готові до початку будівництва нових об’єктів класу А в наших індустріальних парках найближчими роками», — сказав генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
Будівництво Львівського індустрільного парку мало початися ще у 2016 році. Відповідний конкурс виграла компанія СТР Invest, яка планувала інвестувати 75−80 млн євро. Однак Генпрокуратура порушила кримінальне провадження, звинувативши міську владу в тому, що понад 20 га землі продали за заниженою ціною (за 52 млн грн при нормативно-грошовій оцінці в 140 млн грн). Наприкінці 2018 року мер Львова Андрій Садовий повідомив про повернення Львова до ідеї будівництва індустріального парку. В листопаді 2020 року Антимонопольний комітет України дозволив Dragon Capital Investments Lіmіted (Кіпр) придбати ТОВ Сітіпі Україна.
Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері інвестицій і фінансових послуг. Управління портфелем комерційної нерухомості здійснює керуюча компанія — Dragon Capital Property Management. Під її управлінням знаходиться 30 об’єктів комерційної нерухомості (13 об’єктів офісної нерухомості, шість об’єктів торгової нерухомості та 11 логістичних комплексів).
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас