Кличко розповів, скільки сімей отримали допомогу міста після вибуху на Позняках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, скільки сімей отримали допомогу міста після вибуху на Позняках

Казна та Політика
282
Жителі київського будинку на Позняках, який був зруйнований в результаті потужного вибуху, зможуть отримати допомогу від столичної влади, після того як оформлять право власності на нове житло. Двом сім’ям це вже вдалося зробити, уточнив мер Києва Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.
Він повідомив, що нещодавно право власності оформила третя сім’я, і до нового року вона отримає допомогу на ремонт і облаштування. Також вирішується питання з допомогою ще шести сім’ям, у яких є всі необхідні документи.
За інформацією мера, сім сімей закінчують оформлення права власності. Всього в результаті інциденту постраждали 40 сімей.
Кличко додав, що необхідні кошти з міської скарбниці для всіх постраждалих вже виділені, та видаватимуться відразу ж після оформлення мешканцями зруйнованого будинку всіх необхідних документів і в 2021 році. Нові квартири, як нагадав мер, людям надав Офіс президента.
Нагадаємо, вибух в десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався вранці 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п’ятого, шостого та сьомого поверхів. Подія у будинку на Позняках могла статися через недотримання технологій повірки лічильників — така основна версія слідства.
За матеріалами:
КМДА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас